vineri, 24 ianuarie 2014

Sfarsit de saptamana


  
         Cam asa am inceput ziua ! Pentru ca ador culoare verde ! Pozele sunt neclare din cauza telefonului insa machiajul este verde cu o nuanta de alb sidefat . Iar despre par nu spun decat ca Alix sampon si masca hranitoare isi fac treaba domne'. Si abia acum observ si eu ca parul meu a crescut destul demult . In iunie anul trecut arata asa :
 
         Cand este lung il vreau scurt , vad eu vreo poza cu o anumita coafura si gata il tund , dupa nu se mai aseaza cum trebuie si plang dupa el ! Insa m-am hotarat , nu il mai tund ,vreau sa cresca mai repede ,cu toate ca sunt mai mult decat sigura ca atunci cand va creste voi simti nevoia de schimbare si iar il tai .Pupici si un sfarsit de saptamana extraordinar ! 

4 comentarii:

  1. Frumoasa frumoasa frumoasa si cu parul scurt si cu paru lung :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce papi tu bun acolo, in ultima poza?...Eu sunt pornita pe o dieta, mai exact un alt fel de a ma hrani, contra celulitei si poftesc la tot ce este dulce :))
    Esti o frumoasa si aceeasi problema o am si eu cu parul, cred ca niciodata nu l-am avut mai lung de nivelul umerilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Banana split ,cu inghetata de vanilie !! Treaba cu dieta e tare , si eu ma chinui de ceva timp sa mai dau jos 3 kg dar nu am nicio sansa :( !! Multumesc frumos , te pup draga mea !

    RăspundețiȘtergere