miercuri, 12 martie 2014

Experienţa minunată a la' Doctor Deco !





         Bună  dragilor , azi vreau să  vă  povestesc cum a decurs întâlnirea mea cu Doctor Deco - specialistul meu preferat în decoraţiuni . Aşa cum am precizat în urmă  cu ceva timp căutam un astfel de specialist deoarece după  nuntă  eu împreună  cu soţul meu ne-am cumpărat un apartament cu două  camere ,decomandat , simplu , intim perfect pentru noi ( tinerii căsătoriţi ). Eu  ador micile decoraţiuni interioare , consider că sunt semnătura personală dintr-o casă , birou ,servici , așa ne organizăm colţul nostru de energie pozitivă . Cum a devenit Doctor Deco preferatul meu vedeţi imediat .


         Am plecat mai devreme de la servici , m-am urcat în taxi , am dat comanda Str. Blănari nr. 12 , București , vă recomand și vouă o vizită la această adresă oricând aveţi ocazia sau puteţi vizita site-ul online http://doctordeco.ro/ . 

             

          Domnișoara Christine : Bună ziua și bine v-am găsit .


            D. D : Bine aţi venit la noi . Cu ce vă pot ajuta ? Vă interesează ceva anume ? Fiind specialist în decoraţiuni interioare, vă pot oferi  o gamă largă de produse de calitate, atent alese , care să se potrivescă stilului dumneavoastră personal.



         Domnișoara Christine : Exact ce caut ,îndrumare , pentru că am nevoie de ajutor ...



         D.D : ( zâmbește ) Sunteţi în locul potrivit .



         Domnișoara Christine : Să vă fac un rezumat , împreună cu soţul meu deţinem un apartament , simplu , două camere , am făcut noi ce am putut în el ,var,faianţă,gresie , parchet,termopan,uși interioare,ceva mobilier însă lipsește ceva,căutăm esenţa, semnătura noastră, ceva să ne reprezinte și nu m-ar deranja dacă musafirii ar rămâne plăcut surprinși , fără grai ( râd  ) .



          D.D : Sună interesant ,sunt convins că vă pot ajuta , însă luaţi loc,vă rog. Aduc imediat o ceașcă de ceai și aș dori să aflu mai multe detalii .



          Domnișoara Christine : Multumesc frumos,parcă mi-aţi citit gândurile ( ne așezăm ). Vreau să încep cu bucătăria, sunt femeie și acolo petrec destul timp ,din această cauză vreau să o fac placută ,să gătesc cu drag și mă gândeam să o accesorizez cumva,mă uitam după un tablou chic,ce părere aveţi ?



         D.D : Cred că am ceva foarte special și aș vrea să vi-l arăt ,un TABLOU delicat ,elegant ce reprezintă o imagine clasică dintr-un bistro belgian .Design-ul exclusiv îi aparţine canadianului A.Laliberté, iar ţesătura tabloului este realizată  și finisată în Belgia.




         D.D : Mai am ceva deosebit pentru dumneavoastră ,un accesoriu la fel de elegant și practic pentru o bucătărie modernă , vă propun un suport pentru sticlele de vin .




             Domnișoara Christine : Imi place.Foarte practic suportul pentru sticle,atât de chic, acum că mi-aţi dat această idee parcă  îl și văd în bucătărie.Dacă tot suntem la acest capitol,am văzut că se poartă  acele suporturi pentru prăjituri, foarte elegante și atât de plăcute,nu știu exact denumire lor, poate mă ajutaţi și în această privinţă  .

       

            D.D : Sigur că da,vă referiţi la un Stand ,am un model deosebit pe care vreau să  vi-l prezint.Acest stand de porţelan va arăta minunat în bucătăria dumneavoastră.




          Domnișoara Christine : Nu pot să cred,este exact ce căutam.Deja închid ochii și le văd la mine în bucătărie. Abia aștept să îi povestesc soţului meu despre experienţa minunată alături de dumneavoastră , îmi place ce am văzut și mai ales răbdarea de care aţi dat dovadă .

           D.D : Mă bucur că v-am putut ajuta ,este plăcerea de sine, atunci când văd oamenii multumiţi și încântaţi de rezultat ,oricând mă puteţi contacta .Acesta nu este un job este pur și simplu plăcerea de a putea ajuta .

          Domnișoara Christine : Cu siguranţă .Mi-ar plăcea să îmi aduc soţul ,are câteva idei în legătură cu sufrageria însă nimic concret,nu este deloc hotărât și nu strică un mare ajutor și o răbdare de fier.

          D.D : Cu mare drag vă aștept pe amândoi, să ne ajutăm reciproc .

         Domnișoara Christine : Vă mulţumesc, o zi minunată și plină de zâmbete Doctor Deco, așa ca zâmbetul meu de reușită .

         Aceasta dragile mele a fost experienţa minunată  alături de D.D , un real ajutor, produse excelente și o răbdare de fier .Am făcut și câteva poze pentru soţul meu ,să vadă  rezultatul și acum să ne punem la cale în legătură cu sufrageria .Doctor Deco va avea ceva de furcă , curând .

        Menţionez că acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2014 .

4 comentarii:

  1. Ce dragut ! Bravo, ai facut o treaba buna ! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Câteodată chiar avem nevoie de persoane care să se ocupe de noi cu răbdare și dăruire.Bine ar fi dacă ar exista peste tot oameni care să își facă treaba cu profesionalism.Acele suporturi pentru prăjituri arată chiar bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un stand cu mai multe etaje pe care sa pun aperitive si prajituri imi doresc. Am incercat sa-mi fac singura dar nu mi-a placut rezultatul.

    RăspundețiȘtergere