marți, 8 aprilie 2014

Review Lapte demachiant & Lotiune Tonica Anian by Triodeluxe




          Dragile mele azi vreau sa va povestesc despre produsele de ingrijire a tenului marca Anian by TRIODELUXE , produse pe care le-am primit spre testare Luna trecuta si despre care va spuneam ca sunt extrem de entuziasmata si curioasa .
          M-am informat despre ele , am vazut ca functioneaza si sunt recomandate pentru toate tipurile de ten  si cum eu am tenul sensibil , ori de cate ori trebuie sa aleg un demachiant intampin probleme , asa ca pentru mine a fost o adevarata provocare . Echipa din spatele brand-ului Triodeluxe este una profi , foarte receptivi , intelegatori si acorda un spijin deosebit persoanelor de genul meu , cu o multime de intrebari si cu multe neclaritati , am fost incantata de rapiditatea cu care au lucrat la expedierea produselor si apreciez bunul simt .
          Pe aceasta cale vreau sa le multumesc din suflet , deoarece am descoperit aceste produse si totodata m-au ajutat sa imi descopar favoritele .
         Asadar spuneam ca Luna trecuta am primit spre testare 2 produse , mai exact un Lapte Demachiant si o Lotiune Tonica  , pana in acel moment nu mai utilizasem o Lotiune tonica , doar o apa micelara ( practic fac cam acelasi lucru ambele , teoretic difera numele Tonica / Micelara ).



       Initial am crezut ca voi primi mostre insa , surpriza , au venit full-size ( 250 ml ) . Acest review este despre ambele produse deoarece eu asa le-am folosit si le recomand tot asa , consider varianta una fara
cealalta imposibila ( parerea mea ). Le folosesc de 3 saptamani , demachiantul doar seara iar Lotiunea Tonica dimineata inainte de make-up si seara dupa demachiere .





   
     Sunt foarte pornita pe aceste produse , dupa cum se vede si in poza de mai sus , inca o saptamana si cred ca merg la shopping pe site , o puteti face si voi  AICI .  Sunt sigura ca multe dintre voi ati folosit deja produsele lor . Calitatea si seriozitate sunt la ele acasa !



     O bila alba reprezinta modalitatea lor de a se deschide , foarte ingenioasa si practica , mi-a placut teribil demult acest amanunt , usor de folosit , dupa ce ai aplicat produsul faci un clinc si ai continutul protejat . Sunt primele produse pe care le folosesc cu acest mecanism .  Am sa le iau pe rand si voi expune parerea , impresiile mele . Incep cu demachiantul Anian :

- ma stiti doar ca eu am o problema cu mirosul , la mine orice produs de make-up / ingrijire trebuie sa aiba un miros pe care sa il tolerez , acest este primul lucru pe care il cercetez la un produs . Laptele acesta demachiant miroase extraordinar de bine , nici prea puternic insa nici deloc , exact cat trebuie , delicat si placut .

- o alta bila alba primeste pentru ca nu irita pielea si este pentru toate tipurile de ten .

- contine Glicerina , ceea ce nu poate decat sa ma bucure .

- imi place senzatia de , dupa aplicare , tenul ramane moale , fin si am vazut si o tendinta de matifiere (usoara) .

- un alt lucru benefic este faptul ca hidrateaza ( mediu )

- indeparteaza cu succes machiajul si curata bine tenul ( in profunzime ) .

- modul de folosire este simplu si practic , ori cu o discheta ( demachianta ) ori pur si simplu cu degetelele ( c dublu benefic , iti faci si un masaj facial , ajuta circulatia sangelui ).

- pentru mine un produs bun si pe care l-as cumpar este acela care isi face treaba , adica face ceea ce promite - Iar acest Lapte demachiant Anian este un produs bun , ce mi-a placut si cu siguranta este unul din favoritele mele .







          Despre Lotiunea Tonica nu sunt multe de spun doar ca aceasta nu este o simpla lotiune tonica ci are si rolul de a demachia ( Lotiune Tonica Demachianta , pe numele ei complet ).  Se foloseste atat pentru ten cat si pentru gat .  Parerile / impresiile mele despre acest produs :

- miros placut , foarte discret

- culoare roz ( dulce foc )

- primeste o bila alba deoarece nu contine Alcool

- recomandata pentru utilizare zilnica ( eu personal de 2 ori pe zi )

- produs testat dermatologic

- contine proteine , glicerina , castor oil ( benefice tenului )

- are grija de tenul nostru prin echilibrarea PH-ului ( Ph 5.5 )

- hidrateaza ( mediu )
-
 efectul de reimprospatare este minunat (senzatie atat de fresh si de, curat ) , pur si simplu iti simti fata curata , energizata , pe mine personal cu acest rezultat m'a cucerit .

- are rolul de a elimina impuritatile ce scapa din radarul Demachiantului ( se mai intampla ) , din acest motiv le si folosesc eu impreuna .

- usor de folosit / aplicat

- concluzia este ca acest produs face exact ceea ce promite si isi merita fiecare banut ! Eu din cauza acestui produs am devenit Fan Lotiune Tonica .





     Este o placere deosebita sa le folosesc , ma bucur ca am avut / primit sansa sa fac cunostinta cu acest brand implicit cu produsele lor , le recomand cu cea mai mare placere , mai sus v-am lasat si link-ul catre site-ul unde le puteti gasit , iar daca ati incercat produsele Anian by Triodeluxe astept parerile si impresiile voastre intr-un comentariu , sunt foarte curioasa sa aflu si experienta voastra . Va doresc o seara minunata dragile mele , pupici !

Un comentariu: