marți, 13 septembrie 2016

UEFA Champions League Trophy Tour în România





               Pentru a 3 oara UniCredit aduce in Romania UEFA Champions League Trophy Tour , Bravo lor ... România este prima țară care întâmpină anul acesta Trofeul UEFA Champions League, cel mai mare simbol internațional de performanță sportivă, în drumul său prin Europa . Pentru mai multe detalii puteti accesa : ULC TROPHY TOUR . 



                In acest an, Trophy Tour vine cu un format nou - un muzeu de fotbal pe roti, un spatiu de distractie si excelenta sportiva pe doua etaje. La primul nivel, vizitatorii au posibilitatea de a juca un meci virtual impotriva legendelor UEFA, iar apoi pot urca la balconul special amenajat, unde se pot fotografia alaturi de marele Trofeu.




                Anul acesta, Trophy Tour ii are aproape pe fostul jucator international francez, Claude Makelele, Ambasador Oficial UEFA pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit si pe legenda fotbalului romanesc, Miodrag Belodedici, in calitate de Ambasador Oficial UniCredit pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit. Ambasadorii vor fi disponibili pentru sesiuni de autografe in orasele in care va ajunge Trofeul, in prima parte a evenimentelor publice.

               UniCredit aduce performanta sportiva mai aproape de romani: Trofeul UEFA Champions League ajunge la Iasi, Bacau si Bucuresti între 13 și 18 septembrie .  Fanii fotbalului pot vedea Trofeul in trei orase ale României, in perioada 13-18 septembrie: 

        -In Iași, pe 13 septembrie, în fața Palatului Culturii, între 12:30 și 20:00 . 

        -In Bacău, pe 14 septembrie, Strada Republicii 185 (în parcarea magazinului Dedeman), între 15:00 și 22:00 .  

         -In București în: - 17 septembrie, în piața George Enescu, între 10:00 și 22:00 - 18 septembrie, în Băneasa Shopping City (în zona fântânii interioare), între 11:00 și 22:00 . 


                Ma bucura implicarea celor de la UniCredit , un exemplu de urmat . Sunt incantata de eveniment si il astept cu mare interes pe 17 Septembrie in Bucuresti . Recomand participarea , celor ce aveti posibilitatea sa mergeti . Atmosfera este incomparabila , adrenalina creste si entuziasmul atinge cote maxime ,  pentru legenda fotbalului romanesc Miodrag Belodedici  , merita sa faci miscare pana in Piata George Enescu din Bucuresti , aratati respect pentru cei care ne reprezinta Tara . 


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu